Retourneren

Lees deze pagina door om je pakket retour te sturen.

Je artikel kun je tot 14 dagen na aankoop retour zenden naar het volgende adres:
Kerkweg 7, 7611 BA Aadorp

Zorg ervoor dat het originele factuur aanwezig is bij de retour zending. Zodra je pakket door ons ontvangen is ontvang je binnen 14 dagen het geld terug op je rekening. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Op het factuur aan de achterzijde kun je aangeven waarom je dit artikel wilt retourneren.

RuilenĀ 

Wil je je pakket ruilen, geef dit aan op de retour zending zodat deze voorrang krijgt op de andere retour zendingen. Op het factuur aan de achterzijde kun je aangeven waar je je artikel(en) voor wilt ruilen. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen van je retourzending, wordt je nieuwe artikel klaar gemaakt voor verzending en zal je deze binnen 2-3 werkdagen thuis gestuurd krijgen.

Schade

Het komt vrijwel nooit voor dat een product beschadigd is. Mocht je toch een beschadigd product ontvangen, hechten wij er veel waarde dat dit gemeld wordt. Stuur hiervoor een mailtje met foto’s naar info@dogseven.nl. Indien wij ook constateren dat het product beschadigd is, krijg je kosteloos een nieuw product opgestuurd. Je hoeft in dit geval je beschadigde product niet te retourneren.

FacebookInstagram